ÖSSZETEVŐK: Agavé szirup, Víz, Természetes vanília aroma / vanília kivonat, Vanília magvaj, Inulin, tragakantgumi
NETTO TÖMEG: 50 G
A vaníliarúdpaszta egy viszkózus, édes összetevő, amely egyesíti a tiszta vaníliakivonat és a vaníliarúd legjobb tulajdonságait. A szakácsok és az otthoni sütők egyaránt szeretik a vaníliarúdpaszta kényelmét az egész vaníliarúd kikaparásával szemben, amikor sütemények, sütemények, fagylaltok és sok más étel ízesítésére használják.
Hasznos hozzávalója a vanília ízt igénylő süteményeknek és egyéb finomságoknak.
NETTO TÖMEG: 1,5 G
A madagaszkári vanília rúd a kiemelkedő íz- és aromavilága által a legkedveltebb és a legkeresettebb vanília. A gazdag, sötét és krémes íz mellé egy elsöprő édes, vajas aroma társul.Tökéletesen felhasználhatóak számos sütemény recepthez, italba és desszerthez. Általában kettévágva, a magját kikaparva hasznosítható. A vanília rúd belseje hordozza a legintenzívebben a jellegzetes vanília ízt. Az édességek és a gyümölcsök mellett a bátrabbak húsokat és a tenger gyümölcseit is ízesíthetik vele. A csomagolás felbontás után újra lezárható, így a maradék vaníliaminősége az első használat után is hosszan megőrizhető.
ÖSSZETEVŐK: 100 % MADAGASZKÁRI VANÍLIA
NETTO TÖMEG: 6 G
A madagaszkári vanília rúd a kiemelkedő íz- és aromavilága által a legkedveltebb és a legkeresettebb vanília. A gazdag, sötét és krémes íz mellé egy elsöprő édes, vajas aroma társul. Tökéletesen felhasználhatóak számos sütemény recepthez, italba és desszerthez.
Tárolás: Legfeljebb 25 fokon fénytől, nedvességtől védve, száraz helyen.
NETTO TÖMEG: 50 G
Tárolás: Legfeljebb 25 fokon fénytől, nedvességtől védve, száraz helyen.
NETTO TÖMEG: 50 G
Tárolás: Legfeljebb 25 fokon fénytől, nedvességtől védve, száraz helyen.