LISZTEK


A kókuszliszt és a mandulaliszt kiválóan beilleszthető paleolit étrendbe és testsúlycsökkentő programokba. Mindkettő gluténmentes, így gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják.
A kókuszliszt alacsony szénhidráttartalmú, magas rosttartalma pedig hozzájárul a jóllakottság érzéséhez. Nem azonos a ledarált kókuszreszelékkel, de teljes mértékben helyettesítheti a búzalisztet – bár érdemes más lisztekkel (pl. szőlőmagliszttel, gesztenyeliszttel) keverni. Ideális kenyerek, péksütemények készítéséhez, valamint ételek sűrítésére is használható.A mandulaliszt hideg préseléssel, vegyszermentesen zsírtalanított, és rendkívül magas fehérjetartalmú, ezért vegetáriánusok és vegánok számára is ajánlott. Édes, diós ízvilágának köszönhetően jól illik süteményekhez, muffinokhoz, kenyerekhez és krémekhez. Fogyókúrázóknak és diétázóknak alacsony szénhidrát- és kalóriatartalma miatt ideális választás.Mindkét liszt nagy folyadék- és zsiradékfelvevő képességgel rendelkezik, így segítenek a sütésben és főzésben egyaránt.

KÓKUSZLISZT

ÖSSZETEVŐK: 100 % KÓKUSZ
NETTO TÖMEG: 200 G

MANDULALISZT

ÖSSZETEVŐK: 100% MANDULABÉL
NETTO TÖMEG: 300 G